qui som què fem on som notícies i activitats

memòria cooperació sensibilització publicacions audiovisuals  

CAMPANYA DE SENSIBILITZACIÓ PER A L'ENFORTIMENT DELS VINCLES ENTRE EL POBLE CATALÀ I EL POBLE BOSNIÀ
Exposició, xerrada-col·loqui, presentació del llibre Srebrenica i passi de documental. Una proposta conjunta de 4 activitats per a la sensibilització sobre l'ahir, l'avui i el demà de Bòsnia i Hercegovina.

Exposició “Srebrenica, de l'oblit a la memòria”
Exposició amb fotografies i text divulgatiu sobre els fets succeïts a la zona d'Srebrenica l'any 1995, en el marc de la guerra de BiH i la situació actual en què es troben les víctimes del genocidi. Els plafons tenen 2 metres d'alçada, i ocupen aproximadament 30 metres lineals. Tots els plafons van acompanyats d'un suport individual de ferro, de fàcil muntatge. XERRADA-COL·LOQUI Conferència a càrrec d'un logista de l'entitat, especialitzat en la zona dels balcans.

Presentació del llibre Srebrenica Llibre de fotografies de Tarik Samarah, traduït al català en motiu de l' inici del present projecte.

Documental “Bòsnia, de la fosco a la llum”
La videoprojecció posa rostre al poble bosnià i a les persones que des de la nostra realitat treballen aportant un petit gra de sorra a la millora de la situació post bèl·lica de la Federació.

El període aproximat de cessió de l'exposició és de 15 dies. Durant aquest període, un logista de l'entitat durà a terme la xerrada-col·loqui, la presentació del llibre i el passi del documental. Tot i que recomanem el desenvolupament conjunt de les 4 activitats; restem oberts a oferir-les de forma individual, sota les condicions que pactem. El preu del conjunt d'activitats és de 600 euros. Per a llogar les activitats o per a qualsevol tipus d'informació, podeu contactar amb nosaltres al telèfon 93 533 42 38 o a carles@igman.cat

Tornar al menú principal de sensibilització

Per a més informació descarregueu-vos el següent fitxer aquí (PDF 508 KB).


IGMAN, Acció Solidària
Carrer Fonollar, 14 - 08003 Barcelona;
Tel.: 93 533 42 38 - NIF: G-62117494
e-mail:igman@igman.cat
powered by bit-x0