qui som quŔ fem on som notÝcies i activitats

mem˛ria cooperaciˇ sensibilitzaciˇ publicacions audiovisuals  

Si voleu més informació o adquirir qualsevol de les nostres publicacions podeu trucar al telèfon 93 533 42 38 o enviar un correu electrònic: igman@igman.cat

Llibre de fotografies sobre Bòsnia i Hercegovina
(A càrrec del fotògraf Francesc Parés)

Llibre de fotografies sobre Bòsnia i Hercegovina.
A càrrec del fotògraf Francesc Parés.

L'obra, més enllà de les imatges impactants de guerra, ofereix el seguiment de més de deu anys trepitjant un mateix escenari i treballant regularment amb una mateixa gent.

 
 

Refugiats afganesos, de l'oblit a la memòria

El llibre en qüestió pretén ajudar a comprendre els motius que van portar el poble afganès a l'exili i més concretament a la vall de Chitral, al Pakistán.

L'obra s'estructura en un compendi de textos elaborats per diversos autors i per un recull d'imatges de Paco Feria. Ambdós continguts ens aproximen a una realitat que lluita per evitar caure en l'oblit.

 
 

SREBRENICA

Tarik Samarah, nascut a Zagreb l'any 1965, ha exercit de fotògraf documental els últims 10 anys. Els darrers cinc anys ha dedicat la seva feina al projecte “Srebrenica: genocidi al cor d'Europa”. Seguint el desig exprés de l'autor, el llibre manté el seu format original (27,5x31,5 cm.) però ha estat traduït al català per a l'edició trilingüe català-bosni-anglès.

Samarah és membre de l'Associació d'Artistes de les Arts Aplicades de Bòsnia i Hercegovina (ULUPUNIH), i va rebre precisament de la mà d'aquesta mateixa organització el Gran Premi que aquesta atorga, l'any 2005, pel seu treball fotogràfic a Srebrenica.

 
 

Guia de les ONGD dels Països Catalans
(Suplement especial d'ONGC 40)

Tercera edició de la Guia de les ONGD que treballen en la cooperació internacional als Països Catalans. Tal com es va fer en la primera edició, la guia incorpora el miler d'associacions arrelades al país que impulsen projectes solidaris arreu del món; així com les coordinadores i fons que les agrupen.

De cada una de les ONG que recull la guia en facilitem el contacte i informació de les principals activitats que desenvolupa. Per altra banda, hi estan ressenyades les que editen publicacions; i s'hi especifiquen les que accepten voluntariso organitzen brigades.

 
 

IGMAN, Acciˇ SolidÓria
Carrer Fonollar, 14 - 08003 Barcelona;
Tel.: 93 533 42 38 - NIF: G-62117494
e-mail:igman@igman.cat
powered by bit-x0